In cadrul autoprint.ro realizam inscriptionari personalizate pentru tiruri si masini grele(dar in acelasi timp putem sa oferim si o gama completa de variante de design prestabilite). Calitatea inscriptionarii pentru orice fel de tir este garantata de tipul materialelor (cele mai bune din piata) si de personalul special instruit ce are totodata o vasta experienta in inscriptionarea de tiruri, masini grele sau orice fel de alte autoturisme.

Inscriptionarea tirului se realizeaza doar in baza unei programari prealabile si de aceea va rugam sa ne contactati fie telefonic, fie prin e-mail sau prin intermediul formularului din website in vederea obtinerii unei oferte de pret cat si a celorlalte informatii necesare colaborarii.

RSS
 
 
Powered by Phoca Gallery

AutoPrint.ro

AutoPrint vine in intampinarea dumnevoastra cu servicii de colantari auto profesionale pentru masini din clasa mica, medie si mare.
Adresa :
Soseaua Alexandriei 12, Bragadiru, km 8 Bucuresti, la pancarta de iesire din Bucuresti pe Sos Alexandriei,
Bragadiru,
Ilfov - 077025
Romania.
Tel : 0755107053
Email : contact@autoprint.ro

Testimoniale

George Petrescu

"Sunt foarte multumit de felul in care a

Alina Ion

"Initial am apelat la o companie ce face

Despre Autoprint

Autoprint.ro va ofera o gama foarte larga de servicii din categoriile: colantari auto, inscriptii si o o gama completa de produse ca si: folii auto, stickere decorative, autocolante pentru perete si alte produse interesante.

Google+