Despre noi

AutoPrint s-a infiintat in 2008 cu scopul de a ajuta atat firmele mici cat si firmele mari sa obtina o expunere maxima la preturile cele mai mici de pe piata.

Noi va putem oferi diverse servicii:

-         - productie publicitara

-         - inscriptionari

-        -  colantaria

-         - stickere auto

-         - folii decorative pentru birouri

-        -  realizare de bannere

-         - printuri de mici si mari dimensiuni.

Longevitatea firmei AutoPrint are la baza doua elemente:

  1. 1.  Calitatea materialelor folosite
  2. 2.      Montajul meticulos.

Materialele folosite de AutoPrint sunt in general marca Oracal(de la seria 651 la seria 970) care de-a lungul timpului au dat dovada de o buna calitate raportandu-se la preturi medii,dar in functie de preferintele clientilor ne putem conforma si folosi alte folii.

Montajul autocolantelor este realizat de o echipa de profesionisti bine instruiti care au atestate in domeniul colantarilor si de asemenea au o experienta indelungata.

Atelierul nostru dispune de aparatura necesara realizarii graficii, cum ar fi cutter, plotter, imprimanta si diverse accesorii necesare productiei publicitare.

De asemenea toate inscriptionarile si colantarile sunt realizate in atelier, astfel incat executia lor sa fie una perfecta, fara a fi influentata de factori externi (vant, apa, praf etc).

Serviciile noastre de branding pot fi oferite atat firmelor mici care vor sa se evidentieze pe piata si sa fie observate, cat si firmelor mari, deja cunoscute.

Echipa AutoPrint va ofera de asemenea si machetarea, diverse idei, crearea de logo-uri si crearea de design-uri aparte pe baza domeniului de activitate al firmei.

AutoPrint.ro

AutoPrint vine in intampinarea dumnevoastra cu servicii de colantari auto profesionale pentru masini din clasa mica, medie si mare.
Adresa :
Soseaua Alexandriei 12, Bragadiru, km 8 Bucuresti, la pancarta de iesire din Bucuresti pe Sos Alexandriei,
Bragadiru,
Ilfov - 077025
Romania.
Tel : 0755107053
Email : contact@autoprint.ro

Testimoniale

George Petrescu

"Sunt foarte multumit de felul in care a

Alina Ion

"Initial am apelat la o companie ce face

Despre Autoprint

Autoprint.ro va ofera o gama foarte larga de servicii din categoriile: colantari auto, inscriptii si o o gama completa de produse ca si: folii auto, stickere decorative, autocolante pentru perete si alte produse interesante.

Google+