Folie imitatie sablare

Folia autoadeziva de imitatie sablare este o solutie foarte eficienta din punct de vedere al costului pentru a a obtine o imagine de efect.

Folia adeziva este un amestec (monomer/polimer) de calitate, transparenta mata , cu dimensiunea de aproximativ 70 microni ce foloseste adeziv acrilic ce are la baza solventi (lipirea esterealizata permanent). Folia imitatie sablare este disponibila in role cu diverse dimensiuni, in functie de necesitatile clientului.

Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri referitoare la produsul "Folie imitatie sablare" va stam la dispozitie, deci nu ezitati in a ne contacta fie telefonic, fie prin formularul de contact din website sau prin e-mail.

Folia imitatie sablare oferita de autoprint este cu siguranta cea mai calitativa astfel de folie ce poate fi achizitionata si o oferim la preturi atractive.

RSS
 
 
Powered by Phoca Gallery

AutoPrint.ro

AutoPrint vine in intampinarea dumnevoastra cu servicii de colantari auto profesionale pentru masini din clasa mica, medie si mare.
Adresa :
Soseaua Alexandriei 12, Bragadiru, km 8 Bucuresti, la pancarta de iesire din Bucuresti pe Sos Alexandriei,
Bragadiru,
Ilfov - 077025
Romania.
Tel : 0755107053
Email : contact@autoprint.ro

Testimoniale

Alina Ion

"Initial am apelat la o companie ce face

George Petrescu

"Sunt foarte multumit de felul in care a

Despre Autoprint

Autoprint.ro va ofera o gama foarte larga de servicii din categoriile: colantari auto, inscriptii si o o gama completa de produse ca si: folii auto, stickere decorative, autocolante pentru perete si alte produse interesante.

Google+