Inscriptionari Autocare

In cadrul autoprint.ro realizam inscriptionari autocare personalizate (dar in acelasi timp putem sa oferim si o gama larga de variante de design prestabilite).

Calitatea lucrarii de inscriptionare pentru orice fel de autocar este garantata de tipul materialelor (cele mai bune din piata) si de personalul special instruit ce are totodata o vasta experienta in inscriptionarea de autocare sau orice fel de alte autoturisme.

Inscriptionarea autocarului se realizeaza in baza unei programari si de aceea va rugam sa ne contactati fie telefonic, fie prin e-mail sau prin intermediul formularului din website in vederea obtinerii unei cotatii si a celorlalte informatii necesare colaborarii.

Inscriptionarea se realizeaza indiferent de dimensiunea sau marca autocarului.

RSS
 
 
Powered by Phoca Gallery

AutoPrint.ro

AutoPrint vine in intampinarea dumnevoastra cu servicii de colantari auto profesionale pentru masini din clasa mica, medie si mare.
Adresa :
Soseaua Alexandriei 12, Bragadiru, km 8 Bucuresti, la pancarta de iesire din Bucuresti pe Sos Alexandriei,
Bragadiru,
Ilfov - 077025
Romania.
Tel : 0755107053
Email : contact@autoprint.ro

Testimoniale

George Petrescu

"Sunt foarte multumit de felul in care a

Alina Ion

"Initial am apelat la o companie ce face

Despre Autoprint

Autoprint.ro va ofera o gama foarte larga de servicii din categoriile: colantari auto, inscriptii si o o gama completa de produse ca si: folii auto, stickere decorative, autocolante pentru perete si alte produse interesante.

Google+