Colantare Bara

Avem cele mai potrivite solutii pentur colantarii masinii tale, inclusiv pentru bara (iar aici includem atat bara fata, cat si bara spate). Proccedurile tehnici pentur realizarea colantarii unei bare fata sau spate poate fi destul de dificila, insa nu si pentru echipa autoprint.

Colantare Capota

Capota autoturismului tau este un element ce poate fi colantat individual (pentru obtinerea unor efecte vizuale deosebite) si este o practica din ce in ce mai intalnita. In cazul in care doriti sa va colantati doar capota, va asteptam la sediul nostru.

Colantare Oglinzi

Oglinzile, pe lang utilitatea lor, sunt in acelasi timp considerate elemente de design foarte importante. De aceea colanarea lor (fie individuala, fie alaturi de colanarea altor )

Colantare Portbagaj

Colantarea portbagajului unui autoturism este de multe ori o procedura foarte utila in promovarea companiei si in acelasi timp, o procedura ce se poate realiza rapid si cu costuri relativ reduse. In cazul in care doriti colanarea portbagajului, echipa autoprint va sta la dispozitie

Colantare Plafon

Colantarea plafonului masinii dumneavoastra nu este o problema pentru echipa autoprint.ro - fie ca doriti sa colantati doar plafonul, fie ca dorriti si colantarea altor suprafete, echipa noastrava sta la dispozitie.

Folie Capota

FOlia pentru capota este unul dintre elementele cele mai cerute in ceea ce priveste serviciile de colantari auto. Va putem oferi acest tip de folie, montajul, iar in pret este inclus si adezivul special necesar realizarii lucrarii.

Folie Faruri

Cautati folie pentru faruri? Ei bine, se pare ca ati ajuns unde trebuie, deoarece AutoPrint va ofera folii pentru faruri de calitate. Contactati-ne pentru mai multe detalii!

Folie Stopuri

Aveti nevoie de folie pentru stopuri? Ati ajuns unde trebuie - pentru a ne contacta, puteti folosi butonul de mai jos sau ne puteti suna la numarul de telefon listat in website.

RSS
 
 
Powered by Phoca Gallery

AutoPrint.ro

AutoPrint vine in intampinarea dumnevoastra cu servicii de colantari auto profesionale pentru masini din clasa mica, medie si mare.
Adresa :
Soseaua Alexandriei 12, Bragadiru, km 8 Bucuresti, la pancarta de iesire din Bucuresti pe Sos Alexandriei,
Bragadiru,
Ilfov - 077025
Romania.
Tel : 0755107053
Email : contact@autoprint.ro

Testimoniale

Alina Ion

"Initial am apelat la o companie ce face

George Petrescu

"Sunt foarte multumit de felul in care a

Despre Autoprint

Autoprint.ro va ofera o gama foarte larga de servicii din categoriile: colantari auto, inscriptii si o o gama completa de produse ca si: folii auto, stickere decorative, autocolante pentru perete si alte produse interesante.

Google+