Colantari Masini Clasa Mica 1200 Lei

Ai o masina mica pentru care doresti sa faci un upgrade vizual? Ei bine, serviciile noastre pentru colantari auto de dimensiuni mici pot reprezenta o solutie ieftina si eleganta.

Autoprint realizeaza colantari auto in Bucuresti (plus Ilfov si impriejurimi). Colantarile realizate de firma noastra sunt de cea mai buna calitate si puteti opta atat pentru colantarea cu modele predefinite, cat si colantare cu designul dumneavoastra.

Inaintea oricarei colantari auto ne ocupam de degresarea automobilului tau, ceea ce alaturi de calitatea autocolantelor noastre va va garanta o durata exitinsa a colantarii.

In acelasi timp, colantam si masini de taxi cu toate elementele obligatorii (impuse de lege) la cele mai mici preturi.

Colantari Masini Clasa Medie 1400 Lei

Autoprint realizeaza colantari auto si pentru autoturisme de clasa medie, colantarea fiind una dintre cele mai folosite proceduri in situatia in care doriti sa va promovati numele/serviciile firmei prin intermediul autoturismului (fara a strica vopseaua originala). In acelasi timp, procedura de colantare pentru un autoturism de clasa mediu va poate transforma autoturismul intr-o masina cu un mult mai bun aspect vizual.

Serviciile de colantari auto se fac in Bucuresti si sunt potrivite atat pentru bucuresteni, cat si pentru cei ce locuiesc in localitati apropiate (Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Urziceni, Targoviste) si alte orase mai mici sau mai mari. In acelasi timp servisam si clienti ce doresc colantari auto pentru autoturisme din Ilfov.

Calitatea autocolantelor noastre este garantata, folosim cele mai bune materiale si in acelasi timp suntem convinsi ca preturile practicate sunt mai bune decat cele ale concurentei.

Colantari Masina Clasa Mare 1600 Lei

Ai o masina de clasa mare, din clasa limuzina si cauti colantari auto pentr un astfel de autoturism? Ei bine, autoprint.ro iti ofera cea mai buna solutie in ceea ce priveste serviciile de colantari auto pentru masini din clasa mare. Colantarea autoturismului poate viza doar anumite portiuni (aripi, portiera, capota, spate, etc) dar in acelasi timp este posibila si o colantare integrala (indiferent de dimensiunea autoturismului).

Operatiunea de colantare se face la punctul nostru de lucru din Bucuresti si puteti alege atat designurile noastre (puteti alege dintr-o gama variata de elemente de design), dar puteti veni inacelasi timp si cu propriile variante de design pentru autocolante, indiferent de colorit sau de elementele grafice ce trebuie realizate.

Din punct de vedere al calitatii autocolantelor, puteti fi siguri ca oferta noastra include cele mai bune materiale, iar procedura de colantre este realizata cu maxima grija si seriozitate, astfel incat satisfactia clientului sa fie garantata.

Colantari JEEP si SUV

Autoprint.ro este una dintre putinele firme din Romania ce este capabila sa realizeze colantari de calitate pentru orice fel de autoturism (indiferent de clasa) si aici includem inclusiv masinile de tip Jeep, sau SUV. Colantarile de Jeep-uri sau SUV-uri sunt in principiu mai dificile, atat datorita suprafetei mult mai mari ce trebuie sa fie acoperita cu material autocolant, cat si datorita formelor - ceea ce creste atat cantitatea de material folosit, cat si dificultatea manoperei.

Cu toate acestea, experienta ne recomanda - nu avem niciun fel de problema in colantarea SUV-urilor sau Jeep-urilor indiferent de dimensiune sau de forma autoturismului, fie ca este vorba de o colantare totala, sau doar de colantarea anumitor portiuni ale autoturismului.

Din punt de vedere al modelelor de autocolant, puteti opta atat pentru folosirea propriului design, cat si pentru folosirea unuia dintre numeroasele modele pe care le punem la dispozitia oricarui client.

RSS
 
 
Powered by Phoca Gallery

AutoPrint.ro

AutoPrint vine in intampinarea dumnevoastra cu servicii de colantari auto profesionale pentru masini din clasa mica, medie si mare.
Adresa :
Soseaua Alexandriei 12, Bragadiru, km 8 Bucuresti, la pancarta de iesire din Bucuresti pe Sos Alexandriei,
Bragadiru,
Ilfov - 077025
Romania.
Tel : 0755107053
Email : contact@autoprint.ro

Testimoniale

George Petrescu

"Sunt foarte multumit de felul in care a

Alina Ion

"Initial am apelat la o companie ce face

Despre Autoprint

Autoprint.ro va ofera o gama foarte larga de servicii din categoriile: colantari auto, inscriptii si o o gama completa de produse ca si: folii auto, stickere decorative, autocolante pentru perete si alte produse interesante.

Google+